中美久久电影 中美久久电影 免费在线完整视频, 开心五月丁香花亚洲综合 高清完整视频

发布日期:2021年12月08日
Zelfklevende stootdoppen / bumpon

Deze doppen worden gebruikt in toepassingen waar apparaatvoetjes, afstandshouders, aanslagbuffers of trillingdempers nodig zijn.
Deze bumpon zelfklevende stootdoppen zijn gemaakt van een duurzaam, elastisch, weekmakervrij en slijtvast polyurethaanpolymeer dat zelfklevend is.
Altijd al meer willen weten over zelfklevende stootdoppen en bumpon?Dan bent u aan het juiste adres. De tape & lijmspecialist van Nederland; Tapir Tapes, kan u altijd verder helpen. Wij verkopen de bekendste tape & lijmmerken, zoals: [merken getoond op website]. Mocht u meer willen weten over het gebruik van zelfklevende bumpon, lees dan verder!

Tonen alsFoto-tabelLijst

14producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
中美久久电影 中美久久电影 免费在线完整视频, 开心五月丁香花亚洲综合 高清完整视频
Tonen alsFoto-tabelLijst

14producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zelfklevende rubberen bumpon stootdoppen zij er in een aantal vormen en kleuren.

Cilindrisch

Deze ronde rubberen voetjes met antisliplaag bieden stabiliteit voor de toepassing waarop deze zich bevindt en voorkomen beweging tijdens gebruik. Deze rubberen bumpon bieden ruimte en zorgen voor luchtstroom onder verschillende toepassingen.

Halfronde

Deze afgeronde koepelvormige bumopn kan worden gebruikt in toepassingen waar minder ruimte beschikbaar is.

Plein

Deze vierkante bumpon met vlakke bovenkant hebben een taps toelopende zijkanten die het grootste oppervlakcontactgebied van al onze bumpons biedt. Deze bumpon wordt vaak gebruikt op de onderkant van een product om ze stabiel te houden en om oppervlakschade te voorkomen.

Conisch

Deze kegelvormige rubberen afstandshouders zijn onze hoogste bumpons die kunnen worden gebruikt om extra ruimte of hoogte te geven aan vele toepassingen.

Zelfklevende rubberen bumpon stootdoppen kopen

Wij hebben diverse producten binnen de categorie bumpon in ons assortiment. Echter kan het zijn dat u meer toepassingen zoekt. Misschien vind u in onze populaire categorieën passende producten.

Acrylic foam / 3M VHB tape

Tape op maat gemaakt

Tape primers

Online bumpon stootdoppen kopen bij Tapir Tapes

Wij vinden het belangrijk dat u, na de aankoop, snel aan de slag kunt met uw bumpon. Daarom streven wij altijd een snelle levering na. Wij kunnen tapes of lijm vrijwel altijd in de door u gewenste vorm leveren. Meer weten? Bel dan via 0591 – 390059, chat met ons of mail via info@tapir.nl.

Scroll to top